Запечен хляб с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 франзела или друг подходящ хляб
100 грама кашкавал
100 грама масло
2 - 3 скилидки чесън
магданоз или копър на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, намачкайте чесъна и ги смесете с размекнатото масло. Добавете нарязания на ситно магданоз или копър и разбъркайте добре всичко.
Направете разрези в хляба (не срязвайте до край), които запълнете с получената смес. Увийте във фолио и сложете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 20 минути. След това развийте фолиото и оставете ароматния хляб за още 5 минути във фурната, за да се запече отгоре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ХАЯ ЛАБС ЧЕСЪН капсули 500 мг * 120
ПРОМОХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР капсули * 60
ПАРАЗИТАКС капсули * 60 БИОТИКА
МЕТАБО ЛИПИД капсули * 60 SUN WAVE
АУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ тинктура 200 мл
Нов ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Ароматна печена царевица
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за домашен хляб без месене (от бяло брашно и от пълнозърнесто със семена)
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Царевичен хляб с ягодово сладко
Коментари към Запечен хляб с кашкавал и чесън