Запечен хляб с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 франзела или друг подходящ хляб
100 грама кашкавал
100 грама масло
2 - 3 скилидки чесън
магданоз или копър на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, намачкайте чесъна и ги смесете с размекнатото масло. Добавете нарязания на ситно магданоз или копър и разбъркайте добре всичко.
Направете разрези в хляба (не срязвайте до край), които запълнете с получената смес. Увийте във фолио и сложете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 20 минути. След това развийте фолиото и оставете ароматния хляб за още 5 минути във фурната, за да се запече отгоре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕСЕНТА НА ХЛЯБА - РОБИН СЛОУН - СИЕЛА
СУОНСЪН ФУЛ СПЕКТРУМ БИЛКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА СЪРЦЕТО капсули * 30 SW1675
ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули * 60 ЗДРАВНИЦА
ЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Гужери с кашкавал и чесново масло
- Царевичен хляб с ягодово сладко
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Кюфтета от хляб и коприва
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Чеснова майонеза със зехтин
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Хлебен пудинг
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
Коментари към Запечен хляб с кашкавал и чесън