Запечен хляб с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 франзела или друг подходящ хляб
100 грама кашкавал
100 грама масло
2 - 3 скилидки чесън
магданоз или копър на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, намачкайте чесъна и ги смесете с размекнатото масло. Добавете нарязания на ситно магданоз или копър и разбъркайте добре всичко.
Направете разрези в хляба (не срязвайте до край), които запълнете с получената смес. Увийте във фолио и сложете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 20 минути. След това развийте фолиото и оставете ароматния хляб за още 5 минути във фурната, за да се запече отгоре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
ПРОМОУЕЙТ УЪРЛД ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули * 180
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Сос от печени домати с чесън и босилек
Коментари към Запечен хляб с кашкавал и чесън