Запечен хляб с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 франзела или друг подходящ хляб
100 грама кашкавал
100 грама масло
2 - 3 скилидки чесън
магданоз или копър на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, намачкайте чесъна и ги смесете с размекнатото масло. Добавете нарязания на ситно магданоз или копър и разбъркайте добре всичко.
Направете разрези в хляба (не срязвайте до край), които запълнете с получената смес. Увийте във фолио и сложете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 20 минути. След това развийте фолиото и оставете ароматния хляб за още 5 минути във фурната, за да се запече отгоре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовЕКВИЛИБРА ЧЕСЪН + ГЛОГ капсули * 32
БИОБЛАС ШАМПОАН С ЧЕСЪН 360 мл
ГАРЛИКМАКС 5000 - ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН таблетки * 60
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЛЕПАРАЦИД сироп за деца 100 мл ДОЛЕРАН ФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Запечен хляб с кашкавал и чесън