Печени тиквички с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 750 мг * 30 ХЕЛТ ЕЙД
ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР + ЧЕСЪН капсули 530 мг * 100 NATURE'S WAY
ИМУН ПАУЪР МАКС таблетки * 60 DOCTOR NATURE
АБГ КАРДИО капсули * 30 УНИФАРМА
АУРА ХЕРБАЛС ИМУНО+ (БИЛКОВА ФОРМУЛА + ЦИНК) капсули * 60
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън