Печени тиквички с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули 500 мг * 250
ПРОМОАУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ БИЛКОВА ФОРМУЛА капсули * 60
ПРОМОГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гриловани мариновани тиквички
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Поставяйте тесто от чесън, оцет и брашно върху брадавици и кокоши тръни
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън