Печени тиквички с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ХАЯ ЛАБС ЧЕСЪН капсули 500 мг * 120
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА Б капсули * 20
МИЛВА ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН С ЧЕСЪН ЗА СЛАБА КОСА 200 мл
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
НовМАТИСЪН ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън