Печени тиквички с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЯ ПЕЧЕНА 200 гр.
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
СУОНСЪН МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули 500 мг * 250 SW393
ПРОМОМАСЛО ОТ ЧЕСЪН 50 мл ЗДРАВНИЦА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ДЖЕЙМИСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН НА ПРАХ БЕЗ АРОМАТ капсули * 300
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън