Печени тиквички с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ОЛ НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ЧЕСЪН 250 мл
КАЛИВИТА ХОЛЕСТОН таблетки * 90
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
КАРДИО ОРИГИНАЛ капсули * 30
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън