Задушен ориз с чесън, яйца и маслини

Необходими продукти:
1 чаена чаша ориз
2 яйца
3-5 скилидки чесън
зелени подправки: копър, босилек, магданоз, джоджен
по щипка смлени черен пипер и бахар
сол
олио
- маслини и зелени подправки за поднасяне
Начин на приготвяне:
Измийте ориза и го сварете до полуготовност в 2 литра вода, след което отцедете течността с помощта на гевгир.
Скилидките чесън обелете, нарежете ситно и изпържете в малко олио.
Прибавете зрънцата ориз и чукнете яйцата в същия съд.
Разбъркайте и нека всичко се задушава в продължение на 2-3 минути и тогава сложете всички подправки.
Налейте малко вода, разбъркайте, затворете тигана с капак и оставете ястието да се приготвя 10 минути на бавен огън.
Поднесете с маслини и зелени подправки.
Добър апетит!
Снимки: amamam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да варим ориза
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Тайната на прословутия ориз по китайски - автентично видео
- Оризовите трици пречат на образуването на съсиреци
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
Коментари към Задушен ориз с чесън, яйца и маслини