Задушен боб със зеленчуци и чесън
Необходими продукти:
200 грама стар боб
1 глава лук
300 грама домати
1 супена лъжица доматено пюре
200 грама тиквички
30 грама олио
чесън на вкус
копър и магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода за 4 часа или за една нощ. След това отцедете течността и го сложете да се вари в чиста вода в продължение на 1 час.
През това време нарежете лука на кръгчета и го изпържете в олиото.
Добавете доматите, нарязани на кубчета (може да обелите, ако предпочитате), сложете и тиквичките, нарязани на парчета с дебелина около 2 мм), доматеното пюре, боба. Задушете всичко около 25 минути. Накрая прибавете чесън, копър, магданоз и сол на вкус.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ДИАБЕТАЛ капки 100 мл
БИОДОКТОР ДИАБЕТО солуцио 50 мл.
УРИКЛАР капсули * 30
БИОВЕА БЯЛ БОБ ЕКСТРАКТ капсули 1000 мг * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Домат
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Задушен боб със зеленчуци и чесън