Задушено пиле с лук и чесън

Необходими продукти:
1,5 килограма пилешко месо
500 грама лук (може да сложите повече)
4 скилидки чесън
120 грама магданоз
4 супени лъжици смлян кориандър (може и други подправки)
1/2 чаена лъжица куркума
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете месото, нарежете го на порции. Натъркайте със сол и черен пипер, босилек, кориандър и каквито подправки предпочитате. Запържете леко в нагорещено олио и прибавете лука, нарязан на шайби. Налейте чаша вряща вода и задушете под капак на бавен огън в продължение на час.
40 минути след поставянето на ястието на котлона сложете чесъна, куркумата, кориандъра.
Преди да поднесете, поръсете с нарязан магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН ПИЛЕШКИ КОСТЕН БУЛЬОН 400 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лучени кръгчета на скара
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пиле със зеленчуци по мексикански (пиле фахитас)
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
Коментари към Задушено пиле с лук и чесън