Задушено месо с лук, зеленчуци и чесън

Необходими продукти:
400 грама месо по ваш избор
2 глави лук
5 картофа
1 морков
200 грама броколи
2 скилидки чесън
1 супена лъжица заквасена сметана
1 дафинов лист
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на едри кубчета, лука на полукръгчета и изпържете двата продукта. Прибавете настъргания морков, нека се приготвя до омекване, след което сложете броколите, нарязания на ситно чесън, сметаната. Разбъркайте всичко и оставете да се задушава за кратко.
Към месото със зеленчуците добавете картофите, които предварително сте обелили и нарязали на малки парчета. Овкусете със сол, черен пипер, сложете дафиновия лист, налейте чаша вода и затворете съда с капак. Оставете ястието да се задушава на бавен огън до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Как и колко да варим различните видове месо
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Сладък картоф
- Ползи и вреди на червения лук
- Намалете високата температура със суров картоф
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Задушено месо с лук, зеленчуци и чесън