Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Задушено зеле с кайма и картофи

Задушено зеле с кайма и картофи

Задушено зеле с кайма и картофи - изображение

Необходими продукти:

  • 1/2 килограм кайма
  • 1 неголяма зелка
  • 1 малка глава кромид лук
  • 5-6 картофа
  • олио, сол, червен пипер, черен пипер


Начин на приготвяне:

Запържете каймата за кратко на силен огън, след което към нея прибавете лука, а 3-4 минути по-късно и нарязаните картофи.

Гответе известно време, тогава изсипете и накълцаното зеле при останалите продукти, подправете на вкус и намалете температурата на котлона.

Задушете ястието в продължение на около 20 минути (до готовност на всички продукти). Може да използвате подправки, които предпочитате, съща да добавите други зеленчуци, като сладка чушка и морков.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vsemzastol.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиХрани и ястияЗдравни съветиДиетиЛюбопитноБотаникаАлт. медицинаИсторияЛайфстайлНовиниЛечения