Задушено зеле с кайма и картофи

Необходими продукти:
- 1/2 килограм кайма
- 1 неголяма зелка
- 1 малка глава кромид лук
- 5-6 картофа
- олио, сол, червен пипер, черен пипер
Начин на приготвяне:
Запържете каймата за кратко на силен огън, след което към нея прибавете лука, а 3-4 минути по-късно и нарязаните картофи.
Гответе известно време, тогава изсипете и накълцаното зеле при останалите продукти, подправете на вкус и намалете температурата на котлона.
Задушете ястието в продължение на около 20 минути (до готовност на всички продукти). Може да използвате подправки, които предпочитате, съща да добавите други зеленчуци, като сладка чушка и морков.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vsemzastol.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Зеле
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Печено зеле с млечен сос и кашкавал
- Яйчена запеканка с лук и кайма
- Оризова запеканка с кайма, заквасена сметана и яйце
- Пилешки терин със зеленчуци
- Таралежчета от кайма с плънка от яйца
- Картофени прасковки
- Отървете се от белите петна по кожата със сок от прясно зеле
- Баница с плънка от кайма и лук
Коментари към Задушено зеле с кайма и картофи