Задушено зеле с кайма и картофи
Необходими продукти:
- 1/2 килограм кайма
- 1 неголяма зелка
- 1 малка глава кромид лук
- 5-6 картофа
- олио, сол, червен пипер, черен пипер
Начин на приготвяне:
Запържете каймата за кратко на силен огън, след което към нея прибавете лука, а 3-4 минути по-късно и нарязаните картофи.
Гответе известно време, тогава изсипете и накълцаното зеле при останалите продукти, подправете на вкус и намалете температурата на котлона.
Задушете ястието в продължение на около 20 минути (до готовност на всички продукти). Може да използвате подправки, които предпочитате, съща да добавите други зеленчуци, като сладка чушка и морков.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vsemzastol.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Броколи Романеско - полезни свойства и противопоказания
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Панирани шницели от кайма
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Зеле, брасика
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- При запек пийте зелева чорба на гладно
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Панирано зеле
Коментари към Задушено зеле с кайма и картофи