Задушено зеле с кайма и картофи

Необходими продукти:
- 1/2 килограм кайма
- 1 неголяма зелка
- 1 малка глава кромид лук
- 5-6 картофа
- олио, сол, червен пипер, черен пипер
Начин на приготвяне:
Запържете каймата за кратко на силен огън, след което към нея прибавете лука, а 3-4 минути по-късно и нарязаните картофи.
Гответе известно време, тогава изсипете и накълцаното зеле при останалите продукти, подправете на вкус и намалете температурата на котлона.
Задушете ястието в продължение на около 20 минути (до готовност на всички продукти). Може да използвате подправки, които предпочитате, съща да добавите други зеленчуци, като сладка чушка и морков.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vsemzastol.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пикатна кайма с кашкавал на тиган
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Панирани шницели от кайма
- Оризова запеканка с кайма, заквасена сметана и яйце
- Зеле, брасика
- Картофи Болонезе
- Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос
- Гнезда от кайма с пикантна плънка от чедър и бекон
Коментари към Задушено зеле с кайма и картофи