Енчиладас с пилешко

Необходими продукти:
- 4 питки тортиля
- 300 грама варено пилешко месо
- 1 тиквичка
- 1 домат
- 1 морков
- 1 чушка
- 50 грама спанак
- 100 грама сирене Проволоне
Начин на приготвяне:
Бланширайте домата, нарежете месото и зеленчуците на тънки сламки и ги запържете в силно нагорещено олио в продължение на 2-3 минути, бъркайки непрекъснато. Спанака измийте и подсушете и сложете по листо (или повече) в средата на всяка питка. Върху него разположете от плънката и настържете сирене. Навийте стегнати рула. Подредете в подмазан с мазнина тиган, сложете на котлона, затворете съда с капак и оставете така в продължение на 5 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Печено пилешко филе в сметанов сос с чесън, горчица и кашкавалена коричка
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Панирани пилешки гърди с шунка и кашкавал
- Рецепти за домашен бахур
Коментари към Енчиладас с пилешко