Домашно масло от кашу
Необходими продукти:
- 240 грама печени ядки индийско кашу
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Изсипете ядките в блендер и смелете на слаби обороти.

Увеличете мощността и продължете разбиването в продължение на 20-30 секунди.

Пресипете сместа в бурканче и охладете. Поднесете на филийка или гарнирайте с маслото каквото пожелаете.

Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: amyshealthybaking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 500 г
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ПАРЧЕНЦА 1 кг
БИОХЕРБА ТАХАН ОТ КАШУ ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО КАШУ 250 гр.
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА 20 мл
БОТАЛАЙФ РИЦИНОВО МАСЛО 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Кашу, Индийско кашу, Индийски фъстък
- Пет вида храни, съдържащи палмово масло, които трябва да избягваме
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
Коментари към Домашно масло от кашу