Домашно масло от кашу
Необходими продукти:
- 240 грама печени ядки индийско кашу
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Изсипете ядките в блендер и смелете на слаби обороти.
Увеличете мощността и продължете разбиването в продължение на 20-30 секунди.
Пресипете сместа в бурканче и охладете. Поднесете на филийка или гарнирайте с маслото каквото пожелаете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: amyshealthybaking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 500 г
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ПАРЧЕНЦА 1 кг
ЗОЯ БИО СУРОВО КАШУ 250 гр.
ТАХАН ОТ КАШУ 230 г ЗЕМЕЛА
ТАХАН ОТ КАШУ И МАКАДАМИЯ 230 г ЗЕМЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Кашу, Индийско кашу, Индийски фъстък
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- 16 вида масла за готвене и техните предимства и недостатъци – част 1
- Консумацията на козе масло носи много здравословни ползи
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
Коментари към Домашно масло от кашу