Домашно масло от кашу

Необходими продукти:
- 240 грама печени ядки индийско кашу
- сол според вкуса
Начин на приготвяне:
Изсипете ядките в блендер и смелете на слаби обороти.
Увеличете мощността и продължете разбиването в продължение на 20-30 секунди.
Пресипете сместа в бурканче и охладете. Поднесете на филийка или гарнирайте с маслото каквото пожелаете.
Добър апетит!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: amyshealthybaking.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 1 кг
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ГЛАДКО 500 г
ОЛ НУТРИШЪН МАСЛО ОТ КАШУ ПАРЧЕНЦА 1 кг
БИОХЕРБА ТАХАН ОТ КАШУ ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО КАШУ 250 гр.
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ВЕЧЕРНА ИГЛИКА 20 мл
БОТАЛАЙФ РИЦИНОВО МАСЛО 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Картофени шишчета с масло
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Обикновен маслен крем
- Масло от рапица
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Хлебен пудинг
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Домашно масло от кашу