Домашно веган сирене от кашу
Необходими продукти:
- 150 грама сурово кашу
- 40 грама суха мая
- 10 грама пушен червен пипер
- 10 милилитра кленов сироп или мед
- 1 супена лъжица агар-агар на прах
- 1 скилидка чесън
- сок от един лимон
- 5 грамач куркума
- 250 милилитра вода
- щипка сол
Начин на приготвяне:
Сложете кашуто, маята, пипера, кленовия сироп, чесъна, лимоновия сок, куркумата, солта и половината от водата. Разбийте сместа до получаването на еднородна маса.
В останалата вода разтворете агар-агара и разбъркайте. Прибавете го към ядковата смес, разбъркайте отново докато продуктите се смесят и изсипете в застлана с лист пергамент кръгла форма.
Охладете за 2 часа, след което разрежете и на брускета поднесете. Съхранявайте на хладно и тъмно място за три дни.
Да ви е вкусно!
Източник: www.nestandglow.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
СОЛГАР ХОЛИН капсули 350 мг * 100
НЕЙЧЪРС ЕЙД ПРО - 30 МАКС ПРОБИОТИК капсули * 30
БИОТОНА БИО ВЕГАН ПРОТЕИН 300 г
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
КУРКУМИН РИЧ ДАБЪЛ СТРЕНТ ТЕРАКУРМИН капсули 60 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Шоколадов веган кекс със соево мляко и глазура
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Веган понички със сладък картоф
- Най-честите грешки на родителите в първите години на детето, разказват специалистите от Медицински университет - Варна
Коментари към Домашно веган сирене от кашу