Начало Хранене Рецепти Гарнитури Със зърнени храни и варива Домашно веган сирене от кашу

Домашно веган сирене от кашу

Домашно веган сирене от кашу - изображение

Необходими продукти:


  • 150 грама сурово кашу
  • 40 грама суха мая
  • 10 грама пушен червен пипер
  • 10 милилитра кленов сироп или мед
  • 1 супена лъжица агар-агар на прах
  • 1 скилидка чесън
  • сок от един лимон
  • 5 грамач куркума
  • 250 милилитра вода
  • щипка сол

 

Начин на приготвяне:

 

Сложете кашуто, маята, пипера, кленовия сироп, чесъна, лимоновия сок, куркумата, солта и половината от водата. Разбийте сместа до получаването на еднородна маса.

В останалата вода разтворете агар-агара и разбъркайте. Прибавете го към ядковата смес, разбъркайте отново докато продуктите се смесят и изсипете в застлана с лист пергамент кръгла форма.

веган сирене

Охладете за 2 часа, след което разрежете и на брускета поднесете. Съхранявайте на хладно и тъмно място за три дни.

 веган сирене

Да ви е вкусно!

Източник: www.nestandglow.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиАлтернативна медицинаЛюбопитноСоциални грижиНовиниАнкетиХрани и ястияДиетиЗдравни съветиСпортЛечения