Домашно веган сирене от кашу

Необходими продукти:
- 150 грама сурово кашу
- 40 грама суха мая
- 10 грама пушен червен пипер
- 10 милилитра кленов сироп или мед
- 1 супена лъжица агар-агар на прах
- 1 скилидка чесън
- сок от един лимон
- 5 грамач куркума
- 250 милилитра вода
- щипка сол
Начин на приготвяне:
Сложете кашуто, маята, пипера, кленовия сироп, чесъна, лимоновия сок, куркумата, солта и половината от водата. Разбийте сместа до получаването на еднородна маса.
В останалата вода разтворете агар-агара и разбъркайте. Прибавете го към ядковата смес, разбъркайте отново докато продуктите се смесят и изсипете в застлана с лист пергамент кръгла форма.
Охладете за 2 часа, след което разрежете и на брускета поднесете. Съхранявайте на хладно и тъмно място за три дни.
Да ви е вкусно!
Източник: www.nestandglow.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИТАМИН C прах 100 г ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС АЦЕРОЛА прах 170 г
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН ОРГАНИК 200 мл VIRIDIAN
МАЙПРОТЕИН L-ГЛУТАМИН 500 г
ФОРТЕФЕР саше * 30 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Запечено сирене с лук и домати
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Домашно веган сирене от кашу