Домашен шоколадов сладолед
Необходими продукти:
- 250 грама тъмен течен шоколад
- 250 грама бял течен шоколад
- 500 милилитра сметана за разбиване
- захарни пръчици за украса
- вафлени фунийки за сладолед
- шприц или пош
Начин на приготвяне:
Пригответе две купи и разпределете сметаната. Разбийте я до кремообразна консистенция. В едната сложете тъмния течен шоколад, а в другата белия.
Разбийте отново. Напълнете кухненски пош със сместа като редувате цветовете и го замразете. След 2-3 часа шприцовайте сладоледа във вафлената фунийка и украсете със захарни пръчици.
Поднесете и се насладете на вкуса. Заредете шприца със сместа и замразете.
Да ви е сладко!
Снимка: frame.bloglovin.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ СЛАДОЛЕД 500 г
ЗОЯ БИО ЛУКУМА прах 150 г
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
ПЮР НУТРИШЪН БАР XL СЪС СЛАДОЛЕД СТРАЧАТЕЛА 80 гр.
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ С ДЪРВЕНИ СЛАДОЛЕДИ / БЛИЗАЛКИ BJ059
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ КОМПЛЕКТ - НАПРАВИ СИ СЛАДОЛЕДИ 14087
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Как да си направите домашен сладолед в торба
- Малинов сладолед с пишмание и шамфъстък
- Сладоледи с необичайни вкусове, които може да ви се прииска да опитате - част 1
- Лимонов сладолед с авокадо без захар
- Ягодов сладолед с кокосово мляко
- Пълнени печени ябълки с бисквитен маскарпоне крем
- Домашен млечен сладолед с кафе
- Фрапе със сладолед и шоколад
- Бананов сладолед с бял шоколад
- Плодов коктейл със сладоледено кисело мляко
Коментари към Домашен шоколадов сладолед