Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Домати, пълнени с риба тон и майонеза

Домати, пълнени с риба тон и майонеза

Домати, пълнени с риба тон и майонеза - изображение

Необходими продукти:

  • 1 консерва от 80 грама риба тон
  • 2 супени лъжици нискомаслено кисело мляко
  • 1 супена лъжица майонеза
  • 2 супени лъжици каперси - наситнени
  • щипка сух копър
  • черен пипер
  • 4 домата - разрязани през средата и почистени от вътрешността
  • 4 резена чедър

Начин на приготвяне:

Смесете майонезата, киселото мляко, рибата тон, каперсите, копъра и черен пипер. Разбъркайте, за да се комбинират добре всички съставки.

Сложете доматите в тава с разрезите нагоре. Долната им част издълбайте и напълнете със сместа от майонеза и кисело мляко. Върху всеки напълнен домат, сложете по 1 резен сирене чедър. Печете около 10 минути, докато чедъра се разтопи и започне да се препича. Сложете капачетата на доматите.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиДиетиБотаникаХранене при...