Гъбена супа с фиде
Необходими продукти:
200 грама пресни печурки
1-2 моркова
1 глава лук
фиде на вкус
1,8 литра вода
2 супени лъжици зехтин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте морковите, обелете ги и настържете.
Лука обелете и нарежете ситно.
Гъбите също нарежете на малки парчета.
Сгорещете зехтина в дълбок съд и в него изпържете зеленчуците и гъбите за около 7-8 минути.
След това налейте водата, сложете фидето, подсолете на вкус и нека супата се вари още 10 минути.
Добър апетит!
Снимки: cookrook.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Гъбена крем-супа със сос бешамел
- Унгарска гъбена супа
- Диетична супа от ечемик и гъби
- Гъбена супа с топено сирене, картофи и ориз
- Пикантна гъбена супа със сьомга
- Гъбена супа с елда и зеленчуци
- Гъбена супа с киноа
- Гъбена супа с кисело зеле
- Чеснова гъбена супа с билково масло
- Гъбена супа с мляко, бяло вино, копър и лук
Коментари към Гъбена супа с фиде