Горещ шоколад с орехов ликьор, ром и канела
Необходими продукти:
4 чаени чаши прясно мляко
110 грама черен шоколад
3/4 чаена чаша захар
1/2 чаена лъжица смляна канела
1/2 чаена чаша тъмен ром
1/2 чаена чаша орехов ликьор
бита сметана на вкус
Начин на приготвяне:
Налейте млякото в тенджера, добавете начупения шоколад, захарта и канелата. Сложете на среден огън и бъркайте, докато шоколадът и захарта се разтопят и сместа стане еднородна. След това налейте рома и ликьора и сгорещете напитката. Разпределете в подходящи чаши и украсете с бита сметана.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
ЕН - ТИ - ТУС С МЕНТОЛ И ДЖИНДЖИФИЛ таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 6.0 ТЪМНО РУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Орехи - ползи и вреди
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Черен орех
- Карамелизирани орехи (с масло)
Коментари към Горещ шоколад с орехов ликьор, ром и канела