Горещ шоколад с ром

Необходими продукти:
1 литър прясно мляко
1/2 чаена чаша течна сметана
2 супени лъжици ром
250 грама черен шоколад
Начин на приготвяне:
Налейте в тенджера прясното мляко, към него прибавете сметаната и рома. Поставете съда на котлона и нека сместа заври, след което веднага свалете от огъня и сложете шоколада, начупен на малки парчета. Той ще се разтопи в горещото мляко.
Разбъркайте, разпределете напитката в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
МАКА ВИТА КАФЕ * 20 DXN
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ ИМУНО ЧАЙ саше * 15 VERDE VITA
БУТИЛКА С ИНФУЗЕР ГРИЙН БЕЪР 500 мл
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ ORIGINAL 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Шоколадово-млечен ликьор
- 30 храни и напитки със странен вкус, за които едва ли знаете, че съществуват
- Компот от диня
- Умерената консумация на шоколад по време на бременността е от полза за растежа и развитието на плода
Коментари към Горещ шоколад с ром