Горещ шоколад с канела
Необходими продукти:
350 мл прясно мляко
150 мл сметана 20%
1 ч. л. канела на прах или 1 пръчка
1 тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Смесете млякото и сметаната в тенджера и оставете сместа да заври. Добавете канелата (счукана, ако е пръчка) и нека постои 5 минути. След това прецедете и смесете с настъргания шоколад. Бъркайте, докато шоколадът не се разтопи.
Напитката се поднася в чаша за капучино.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г MT2092
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Вина и сирена - кое с какво?
- Не си вземайте горещ душ през зимата
- Канелено дърво, Канела
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Брекина
Коментари към Горещ шоколад с канела