Горещ шоколад с канела

Необходими продукти:
350 мл прясно мляко
150 мл сметана 20%
1 ч. л. канела на прах или 1 пръчка
1 тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Смесете млякото и сметаната в тенджера и оставете сместа да заври. Добавете канелата (счукана, ако е пръчка) и нека постои 5 минути. След това прецедете и смесете с настъргания шоколад. Бъркайте, докато шоколадът не се разтопи.
Напитката се поднася в чаша за капучино.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
ПРОМОСИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Компот от диня
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Полезни свойства на канелата
- Коприва
Коментари към Горещ шоколад с канела