Горещ шоколад с канела
Необходими продукти:
350 мл прясно мляко
150 мл сметана 20%
1 ч. л. канела на прах или 1 пръчка
1 тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Смесете млякото и сметаната в тенджера и оставете сместа да заври. Добавете канелата (счукана, ако е пръчка) и нека постои 5 минути. След това прецедете и смесете с настъргания шоколад. Бъркайте, докато шоколадът не се разтопи.
Напитката се поднася в чаша за капучино.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
МАТИСЪН ЛАТЕ С КАКАО, МАКА, ЛУКУМА И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА БИО прах 160 г
БИО ИНСТАНТНО ЛАТЕ С ЦИКОРИЯ, БИЛКИ И ПОДПРАВКИ 200 г DARY NATURY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Как да направим есенните напитки по-здравословни
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как безалкохолното 7-UP става популярен лек за депресия през 30-те
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
Коментари към Горещ шоколад с канела