Горещ шоколад с канела

Необходими продукти:
350 мл прясно мляко
150 мл сметана 20%
1 ч. л. канела на прах или 1 пръчка
1 тъмен шоколад
Начин на приготвяне:
Смесете млякото и сметаната в тенджера и оставете сместа да заври. Добавете канелата (счукана, ако е пръчка) и нека постои 5 минути. След това прецедете и смесете с настъргания шоколад. Бъркайте, докато шоколадът не се разтопи.
Напитката се поднася в чаша за капучино.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
НовСИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Кои са най-вредните напитки за вашето тяло
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Канелено дърво, Канела
- Брауни с шоколад и ягоди
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
Коментари към Горещ шоколад с канела