Горещ шоколад с кокосово мляко
Необходими продукти за 2 порции:
100 грама млечен шоколад
200 мл прясно мляко
200 мл кокосово мляко
2 с. л. захар
Начин на приготвяне:
Смесете двата вида мляко и ги сварете. Прибавете захарта, свалете от огъня и залейте натрошения шоколад с тази смес. Бъркайте с тел за разбиване на яйца, докато шоколадът се разтопи. Разлейте в чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СКОТИШ ФАЙН ЛАЙТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75 мл
МАТИСЪН КЕФИР (ЛИОФИЛИЗИРАН) 130 мг капсули * 60
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С КАКАО И ВКУС НА ШОКОЛАД 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Кокосови сладки от три продукта
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Горещ шоколад с кокосово мляко