Веган пица Маргарита с кашу
Необходими продукти:
- 1/2 чаена чаша сурово кашу
- 2 супени лъжици хранителна мая
- 2 супени лъжици нишесте от тапиока
- 1 чаена лъжица сок от лимон
- 1/4 чаена лъжица чесън на прах
- 1 чаена лъжица черен пипер
- тесто за пица (450 грама)
- 1/3 чаена чаша сос маринара
- босилек за гарниране
Начин на приготвяне:
Сложете в касерола вода и сварете кашуто за 10 минути. Запазете 250 милилитра от течността.
Отцеденото кашу сложете в блендер, добавете хранителната мая, нишестето от тапиока, лимоновия сок, чесъна, сол и отделената вода. Блендирайте до получаването на хомогенна смес.
Прехвърлете в тиган и гответе за 5-7 минути, докато се получи гъст сос. Когато той започне да се оформя на топка и не се разстила твърде бързо към страните на тигана, тогава свалете от котлона.
Намажете блата за пица с маринара и отгоре сложете няколко лъжици от кашуто (на купчинки).
Печете 15 минути на 220 градуса (в предварително загрята фурна) до готовност на тестото.
Поръсете с листенца босилек и сервирайте.
Източник:
tasty.co
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА МУС ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЪС СЛЕЗ 150 мл
АКВА ФЛОУ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ХРАНИТЕЛНА МАЯ ЛЮСПИ 100 г БИОНИА
НАУ ФУДС BCAA BIG (ВЕРИЖНО РАЗКЛОНЕНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 600 г
Безплатна доставка за България!ПАНАЦЕЯ БОРОВ ПРАШЕЦ НА ПРАХ 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Как да използваме плоча за пица
- Пица с кайма
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Бърза пица без месене
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Домашно тесто за пица, подходящо за замразяване
- Здравословна веган майонеза
- Бързо тесто за пица с мед
- Бърза пица от хляб с колбас, гъби и маслини
- Домашен сметанов сос с яйца за пица
Коментари към Веган пица Маргарита с кашу