Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
НАУ ФУДС НИКОТИНАМИД АДЕНИН ДИНУКЛЕОТИД (NADH) капсули * 60
Безплатна доставка за България!ФИЗАЛИС ГИНКО БИЛОБА 100 мл.
ОСТРОВИТ КОКОСОВО МАСЛО ЕКСТРА ВЪРДЖИН 900 г
КИТАЙСКА ХЛОРЕЛА таблетки 500 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
НАУ ФУДС L - ЛИЗИН таблетки 1000 мг * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Веган майонеза от нахут
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Затвор за родители, които хранят децата си само с растителни продукти
- Веган наденички
- Руло от тиквички с майонеза и чесън
- Предястие от домати и тиквички с майонеза и чесън
- Веганството може да ви навреди сериозно, предупреждава бивша веганка
- Вегетарианска оризова майонеза с горчица
- Салата от рулца от раци с домати, майонеза и чесън
Коментари към Веган майонеза от кашу