Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРАТИЙ ЧАЙ НУТРАЛЪСТ филтър * 20
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ВИТАМИН С + ЦИТРУСОВИ БИОФЛАВОНОИДИ таблетки 750 мг * 100
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
СОЛГАР ИНОЗИТОЛ капсули 500 мг * 50
ЕНЕРДЖИ пудра 75 г NATURE'S WAY
СУИДИШ НУТРА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган наденички
- Веган морковена торта
- Веган майонеза от нахут
- Веган брауни с тахан и сладки картофи
- Скумрия на фурна с майонеза и горчица
- Постна майонеза с орехи
- Веган кисело мляко
- Домашна майонеза със зехтин и горчица
Коментари към Веган майонеза от кашу