Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИТАМИН C прах 100 г ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС АЦЕРОЛА прах 170 г
ТЕРАНОВА ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА капсули 300 мг * 50
СМИНДУХ капсули 610 мг * 100 NATURE'S GARDEN
МАЙПРОТЕИН ВЕГАН БЛЕНД ОВКУСЕН 1 кг
ТЕРАНОВА СЕЛЕН КОМПЛЕКС капсули 100 мкг * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Веган майонеза от нахут
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган кисело мляко
- Салата от рулца от раци с калмари, яйца и маслини
- Веган брауни с тахан и сладки картофи
- Веган наденички
- Безглутенова веган пица
- Шоколадов веган кекс със соево мляко и глазура
Коментари към Веган майонеза от кашу