Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ДЕЛИКАТЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ 500 мл СТЪКЛО
МАЙПРОТЕИН СОЕВ ПРОТЕИН ИЗОЛАТ ОВКУСЕН 1 кг
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ХРАНИТЕЛНА МАЯ ЛЮСПИ 100 г БИОНИА
НАУ ФУДС BCAA BIG (ВЕРИЖНО РАЗКЛОНЕНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 600 г
Безплатна доставка за България!БИРЕНА МАЯ таблетки * 240 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Веган майонеза от нахут
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган кисело мляко
- Веган наденички
- Заздравете косата си с 3 лесни маски с майонеза
- Безглутенова веган пица
- Използвайте 6 практични приложения на майонезата за дома и външния си вид
- Постна майонеза с орехи
Коментари към Веган майонеза от кашу