Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
СОЛГАР ИНОЗИТОЛ капсули 500 мг * 50
ГИНКО БИЛОБА таблетки 60 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
ФЕТ ФИТ капсули * 90 ORGANIC WELLNESS
ЦИНКОВ ЦИТРАТ таблетки 100 мг * 100 ХЕЛТ ЕЙД
АЛКЕМИЛА K - HAIR МАСКА ЗА КОСА С МУЛТИВИТАМИНИ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Веган кисело мляко
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган наденички
- Заздравете косата си с 3 лесни маски с майонеза
- Използвайте 6 практични приложения на майонезата за дома и външния си вид
- Скумрия на фурна с майонеза и горчица
- Веган майонеза от нахут
- Постна майонеза с орехи
Коментари към Веган майонеза от кашу