Веган майонеза от кашу

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ОРГАНИЧЕН ДЖИНДЖИФИЛ капсули 400 мг * 30 VIRIDIAN
ИМУН пудра 88 г NATURE'S WAY
СУИДИШ НУТРА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 500 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
БИОХЕРБА КОКОСОВА ЗАХАР прах 150 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Принцеси с кашкавал
- Домашна майонеза със зехтин и горчица
- Веган майонеза от нахут
- Бургер с кюфте от нахут, овесени ядки и зеленчуци
- Сос от крема сирене с чушки, лук и майонеза
- Безглутенова веган пица
- Заздравете косата си с 3 лесни маски с майонеза
- Домашна майонеза с печен чесън
Коментари към Веган майонеза от кашу