Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
АШВАГАНДА ФОРМУЛА капсули * 30 HOLLAND & BARRETT
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ПРОВИОТИК таблетки за смучене * 24
ТермолабилниНАУ ФУДС ГЛУХАРЧЕ КОРЕН капсули 500 мг * 100
ФОРТЕФЕР саше * 30 ФОРТЕКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Здравословна веган майонеза
- Салата от рулца от раци с домати, майонеза и чесън
- Мерлуза със сос от картофи и майонеза
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган майонеза от нахут
- Принцеси с кашкавал
- Веган диетата може да намали биологичната възраст на човек
- Суровата веганска диета крие рискове за здравето
Коментари към Веган майонеза от кашу