Веган майонеза от кашу
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА МУС ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЪС СЛЕЗ 150 мл
АКВА ФЛОУ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЦИНК КОМПЛЕКС капсули * 30 VIRIDIAN
ХРАНИТЕЛНА МАЯ ЛЮСПИ 100 г БИОНИА
НАУ ФУДС BCAA BIG (ВЕРИЖНО РАЗКЛОНЕНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 600 г
Безплатна доставка за България!ПАНАЦЕЯ БОРОВ ПРАШЕЦ НА ПРАХ 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Салата от рулца от раци с домати, майонеза и чесън
- Здравословна веган майонеза
- Салата от цвекло с майонеза, чесън и орехи
- Веган диетата може да намали биологичната възраст на човек
- Мерлуза със сос от картофи и майонеза
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган майонеза от нахут
- Направете си маска за мазна коса от майонеза, яйце и лимонов сок
- Вегани и вегетарианци с 43% по-застрашени от костни фрактури
Коментари към Веган майонеза от кашу