Веган майонеза от кашу

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша кашу
- 1/4 чаша филтрирана вода
- 10 грама горчица
- 20 милилитра лимонов сок
- 2 скилидки чесън
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете ядките във водата за 4 часа. Сложете ги в блендер, добавете останалите продукти и разбийте до получаването на хомогенна смес.
По желание може да сгъстите сместа с няколко лъжички зехтин като я пресипете в купа и пасирате до желаната консистенция. Охладете и поднесете.
Добър апетит!
Източник: www.goodgirlgonegreen.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
САРСАПАРИЛА таблетки 560 мг * 60 ХЕЛТ ЕЙД
НАУ ФУДС АЦЕРОЛА прах 170 г
ВИТАЛНИ ГЪБИ капсули * 60 ЕСПАРА
АМИКС МР. ПОПЪРС ЧИА МИКС 250 г
ВИТАМИН С прах 60 г ХЕЛТ ЕЙД
МСМ (МЕТИЛСУЛФОНИЛМЕТАН) капсули * 90 VIRIDIAN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Момиче не консумира месо в продължение на 9 месеца - резултатите са противоречиви
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Майонеза – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Веган майонеза от нахут
- Веган кисело мляко
- Заздравете косата си с 3 лесни маски с майонеза
- Постна майонеза с орехи
- Веган наденички
- Безглутенова веган пица
- Зеленчуков сандвич с веган майонеза
Коментари към Веган майонеза от кашу