Бяла риба със спанак, домати и маслини
Необходими продукти:
- 8 яйца
- 600 грама (4 парчета) филе от бяла морска риба
- 2 връзки пресен спанак
- 10-12 чери домата
- 100 грама кашкавал
- шепа маслини (или повече)
- 1/2 връзка магданоз
- 1 супена лъжица зехтин
- сол на вкус
Начин на приготвяне:
Яйцата разбийте с вилица, прибавете при тях наситнения магданоз, спанака, подсолете и разбъркайте.
Подмажете със зехтин гювечета или подходящи порционни купички, в тях разпределете рибата, целите чери домати и маслините.
Покрийте с настърган кашкавал и залейте със сместа от яйца, спанак и магданоз.
Изпечете ястието за около половин час във фурната на 200 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rutxt.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТОТАЛ БОДИ РИБЕН КОЛАГЕН прах 99 г НАТУРАЛ ФАКТОРС 2628
Безплатна доставка за България!ТОТАЛ БОДИ РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ГЛУТАМИН И БИОТИН прах 135 г НАТУРАЛ ФАКТОРС 29
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Бяла риба – хранителна стойност и ползи за здравето
- Филе от бяла риба със сос Мохито
- Лаврак със зеле на пара
- Бяла риба в лимоново-маслен сос
- Панирана бяла риба с корнфлейкс и пармезан на фурна
- Филе от бяла риба със сусам на фурна
- Такоси с риба и сос Дзадзики
- Бяла риба със зеленчуци и сметаново-кашкавалена заливка на фурна
- Печена бяла риба върху морска сол
- Бяла риба с патладжани на фурна
Коментари към Бяла риба със спанак, домати и маслини