Бяла риба в панировка от пармезан и лимон

Начин на приготвяне:
4 парчета филе от бяла риба (по около 150 - 200 грама всяко)
50 грама галета
половин лимон
50 грама пармезан
1 яйце
2 супени лъжици нарязан магданоз
1 супена лъжица олио
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете пармезана, смесете го с галетата, настърганата лимонова кора, добавете нарязания магданоз, сол и подправки на вкус.
Разбийте леко яйцето в отделен съд.
Потопете филето в него, след това оваляйте в получената суха смес и запържете в малко олио до получаването на златиста коричка, затворете съда с капак и оставете на котлона до готовност.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ТОТАЛ БОДИ РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ГЛУТАМИН И БИОТИН прах 135 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!ТОТАЛ БОДИ РИБЕН КОЛАГЕН прах 99 г НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Бяла риба – хранителна стойност и ползи за здравето
- Панирана бяла риба с корнфлейкс и пармезан на фурна
- Панирана бяла риба в картофен чипс и чеснов сос с майонеза
- Бяла риба на фурна с портокал, магданоз и къри
- Бяла риба с тиквички в пергамент
- Зандер (бяла риба)
- Бяла риба върху препечен хляб и сос с горчица
- Филе от бяла риба със сусам на фурна
- Кускус с бяла риба и бейби царевица
- Бяла риба със зеленчуков сос
Коментари към Бяла риба в панировка от пармезан и лимон