Бъркани яйца със зелен фасул и лук

Необходими продукти:
зелен фасул
яйца
олио
стар лук
зелен лук
копър
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Почистете зеления фасул от влакната и го сварете до готовност в подсолена вода. След това отцедете течността и изпържете шушулките в нагорещено олио или краве масло. Прибавете нарязания стар лук, след 5-7 минути изсипете разбитите със сол и смлян черен пипер яйца. Бъркайте непрекъснато до желаната готовност.
Ястието поднесете поръсено с накълцани пресни копър и магданоз.
Добър апетит!
Снимка: stranamam.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Задушени яйца по гръцки
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Яйца на очи с лук и бекон
- Бъркани яйца с шунка, домати и чушки
- Перфектните бъркани яйца /рецепта със снимки/
- Задушени яйца със зеленчуци на тиган
Коментари към Бъркани яйца със зелен фасул и лук