Бъркани яйца със зелен фасул и лук
Необходими продукти:
зелен фасул
яйца
олио
стар лук
зелен лук
копър
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Почистете зеления фасул от влакната и го сварете до готовност в подсолена вода. След това отцедете течността и изпържете шушулките в нагорещено олио или краве масло. Прибавете нарязания стар лук, след 5-7 минути изсипете разбитите със сол и смлян черен пипер яйца. Бъркайте непрекъснато до желаната готовност.
Ястието поднесете поръсено с накълцани пресни копър и магданоз.
Добър апетит!
Снимка: stranamam.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Яйца с пармезан и моцарела
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца по гръцки
- Бъркани яйца със спанак и кашкавал
- Яйца на очи с лук и бекон
- Пържени яйца със сланина, лук и домати
- Яйца на очи с лук и червен пипер
Коментари към Бъркани яйца със зелен фасул и лук