Бърза царевична каша с маслини, лук и кашкавал
Необходими продукти:
40 грама смлени царевични зърна
200 милилитра вода
1 чаена лъжица сол
1/2 глава лук
1 супена лъжица зехтин
3 - 4 маслини
1 парче кашкавал
щипка червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и го задушете в зехтина до златисто и докато придобие характерния аромат (не пържете). Разбъркайте смлените зърна и водата, сложете солта, поставете на котлона да кипне и нека се вари в продължение на 3 минути. След това прибавете задушения лук (ако желаете, използвайте и малко масло), разбъркате всичко, затворете съда с капак и оставете за 5 минути.
Поръсете с червен пипер и поднесете с маслини и парче кашкавал.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Костилките от маслини прочистват червата
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Пилешки дробчета с лук
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ориз с лук и масло
- Софт храни
Коментари към Бърза царевична каша с маслини, лук и кашкавал