Бърза баница с месо
Необходими продукти:
За тестото:
- 3 яйца
- 1/2 чаша майонеза
- 1/2 чаша заквасена сметана
- брашно до достигане гъстотата на смес за палачинки (около 2-3 чаши).
Не солете!
За плънката:
- 500 грама кайма
- лук
- морков
- чесън
Начин на приготвяне:
Запържете каймата с лука и морковите, може да добавите гъби. Сложете чесъна, посолете, сложете пипер и каквито подправки предпочитате.
Половината от тестото (дори по-малко) изсипете във формата и сложете от плънката, така че да покриете с останалото тесто.
Запечете във фурна на 200 градуса за 45-50 минути.
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да разберем дали месото, колбасите и рибата са пресни, стари или развалени
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Бухтички
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Банички със сирене
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
Коментари към Бърза баница с месо