Бутер кроасани с шунка и кашкавал
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
100 грама шунка
100 грама кашкавал
1 яйце
Начин на приготвяне:
Размразете тестото и го нарежете на триъгълници.
Настържете кашкавала, а шунката нарежете на тънки парчета.
Разрежете триъгълниците по дължина до средата, откъм широката част.
В другия край сложете по едно парче шунка, поръсено с кашкавал.
Навийте, оформяйки полумесеци.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с хартия за печене и намажете повърхността им с разбито яйце.
Поставете в загрята до 200 градуса фурна за 20 минути.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени мини кроасани със сирене и кашкавал
- Солени бутер кроасани с бекон, царевица и кашкавал
- Бутер кроасани с шунка, кашкавал и домат
- Кроасани с крем тирамису и домашно маскарпоне
- Френски кроасани с вишнев конфитюр
- Хрупкави кроасани с шоколад, банан и лешници
- Кроасани с топено сирене и кашкавал
- Кроасан със заквасена сметана
- Италиански кроасани с конфитюр от дюли
- Кроасани с кашкавал и сусам
Коментари към Бутер кроасани с шунка и кашкавал