Кроасани с шоколад

Необходими продукти:
многолистно тесто
240 грама настърган шоколад
1 яйце
50 грама пудра захар
Начин на приготвяне:
Размразете тестото и разточете пласт с дебелина 0,5 см под формата на правоъгълник. Разрежете го на триъгълници (или правоъгълници), в тях сложете настърган шоколад (може и парченца) и навийте на рула. Намажете ги с разбито яйце и сложете да се пекат в загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути (до получаването на златист цвят). Изчакайте да изстинат малко, поръсете с пудра захар и поднесете топли.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ШОКОЛАД 200 мл
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 220 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ШОКОЛАД КОМФОРТ СЪС СЛАБИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ 20 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Тутманик
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Без какво не могат жените?
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Кроасани с шоколад