Кроасани с шоколад
Необходими продукти:
многолистно тесто
240 грама настърган шоколад
1 яйце
50 грама пудра захар
Начин на приготвяне:
Размразете тестото и разточете пласт с дебелина 0,5 см под формата на правоъгълник. Разрежете го на триъгълници (или правоъгълници), в тях сложете настърган шоколад (може и парченца) и навийте на рула. Намажете ги с разбито яйце и сложете да се пекат в загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути (до получаването на златист цвят). Изчакайте да изстинат малко, поръсете с пудра захар и поднесете топли.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Тутманик
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Канелени сладки с мед
Коментари към Кроасани с шоколад