Хрупкави кроасани с шоколад, банан и лешници

Необходими продукти:
- 400 грама бутер тесто
- 3-4 супени лъжици течен шоколад
- 2 банана, нарязани по дължина
- 150 грама лешници
- 2 разбити яйца + една ванилия
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 190 градуса, пригответе и застелете тава с хартия за печене. Смелете ядките в блендер и оставете настрана. Размразете и разстелете тестото върху набрашнена повърхност, разточете кръгла кора и нарежете на триъгълници.
Всеки от тях намажете с течен шоколад, сложете резенче банан и завийте от широката към тясната страна.
Прегънете краищата, за да се запечатат, глазирайте с разбитите яйца и поръсете обилно със смлени лешници.
Наредете в тавичката и запечете за 15-20 минути. Охладете, поднесете и на вкуса се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: 2fashionscience.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОВИКТОРИЯ БЮТИ ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ОВЕСЕНИ ЯДКИ, БАНАН И ЧИА 20 мл
СЕВЪН ДЕЙС ХИДРОГЕЛ ПАЧОВЕ ПОЗИТИВЕН ВТОРНИК 2.5 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
НовПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Шоколадов сладкиш с ванилов пудинг и крем
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Банан
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Бананов пудинг с чиа и орехи
Коментари към Хрупкави кроасани с шоколад, банан и лешници