Бисквитено руло с кокос и орехи
Необходими продукти:
150 грама пясъчни бисквити
100 милилитра вода
100 грама захар
2 супени лъжици какао на прах
80 грама кокосови стърготини
50 грама орехови ядки
100 грама масло
80 грама пудра захар

Начин на приготвяне:
Смелете бисквитите и ореховите ядки в блендер.

Прибавете какаото и разбъркайте.

Налейте водата в подходящ съд, изсипете захарта и оставете на котлона, докато се разтопи напълно, като разбърквате.

След това към сухата смес постепенно налейте захарния сироп, може да не е необходимо да използвате всичкия. Добавяйте от него, докато се получи пластично, но не мокро тесто.


Крема направете, като разбиете маслото с пудрата захар и след това прибавите кокосовите стърготини.

Разбийте отново.

Върху дъска с найлоново фолио сложете тестото, покрийте с фолиото и разточете (дебелината на основата да бъде около 5 милиметра).

Махнете горния пласт фолио, заравнете повърхността, оформете правоъгълник и разпределете равномерно кокосовия крем.

С помощта на фолиото навийте руло, което приберете във фризера за 30 минути.


Когато извадите, поръсете с пудра захар, нарежете на парчета и се насладете на невероятния вкус.

Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
- Бисквитена торта с извара, сушени плодове и бяла глазура
- Бисквитено руло с маслен кокосов крем
- Сиропирана бишкотена торта с карамелизирани орехи и млечен крем
- Бърза торта от овесени бисквити с белтъчен крем
- Бисквитена торта Таралеж с плодове и ядки
- Бишкотена торта с яйчен крем, плодов сироп и орехи
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Бисквитена торта с млечен крем и шоколад
- Руло с крем от бял шоколад
Коментари към Бисквитено руло с кокос и орехи