Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Бисквитена торта с маскарпоне и кафе

Бисквитена торта с маскарпоне и кафе

Бисквитена торта с маскарпоне и кафе - изображение

Необходими продукти:

  • 150 грама кондензирано мляко
  • 100 милилитра еспресо кафе
  • 75 грама черен шоколад
  • 375 маскарпоне
  • 160 грама правоъгълни бисквити

Начин на приготвяне:

Подгответе малка правоъгълна форма за кекс, като я застелете с найлоново фолио.

Разбийте кондензираното мляко с маскарпонето.

Потопете бисквита в кафето и я сложете на дъното на тавичката, когато направите един ред с бисквити отгоре сложете част от крема. Повторете, като ги редувате до приключване.

Оставете за минимум 4 часа в хладилник.

Извадете от найлона и обърнете тортата.

Към останалото ви кафе сложете шоколада и го разтопете в микровълновата. Изчакайте леко да се охлади и с получения шоколадов крем полейте тортата. Приберете за 1 час в хладилник, след което декорирайте с няколко цели зърна кафе.

Да ви е сладко!

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: nestlecocina.es

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлНовиниЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиХрани и ястия