Бисквитена торта Корсар с маслено-яйчен крем, кокос и кафе
Необходими продукти:
обикновени бисквити (или други подходящи по ваш избор)
4 жълтъка
125 грама масло
250 грама захар
чаша сварено силно кафе
кокосови стърготини
натрошени бисквити за поръсване
ядки по избор за украса
Начин на приготвяне:
Разбийте жълтъците със захарта и маслото до получаването на въздушен крем.
Потапяйте всяка бисквита в кафето и подредете, покривайки дъното на подходяща тава. Върху слоя нанесете част от крема, следва отново ред бисквити, крем и така до изчерпване на продуктите.
Завършете с крем, който поръсете с кокосови стърготини и натрошени бисквити. Украсете готовия десерт с ядки по ваш избор и оставете тортата да престои известно време, преди да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: 1001desert.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Сиропирана бишкотена торта с карамелизирани орехи и млечен крем
- Бисквитена торта с маскарпоне
- Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
- Бисквитена торта с орехов крем
- Ягодова бисквитена торта без печене
- Бисквитена торта със сметанов крем и ананас
- Бисквитено руло с маслен кокосов крем
- Бисквитена торта Таралеж с плодове и ядки
- Бишкотена торта с яйчен крем, плодов сироп и орехи
- Бисквитена торта с мед и маслен лимонов крем
Коментари към Бисквитена торта Корсар с маслено-яйчен крем, кокос и кафе