Бирена супа с кашкавал, бекон и чеснови крутони
Необходими продукти:
1 литър тъмна бира
200 грама бекон
100 грама настърган кашкавал
няколко филии черен хляб
3 скилидки чесън
4 пера зелен лук
80 грама масло
50 грама брашно
2 жълтъка
100 милилитра прясно мляко
2 супени лъжици горчица
Начин на приготвяне:
Налейте бирата в купа и оставете да престои така 1 час.
Изпечете леко брашното в подходящ съд, добавете маслото, разбъркайте, налейте бирата и изчакайте сместа да заври.
Тогава прибавете предварително изпържените парченца бекон, настъргания кашкавал и нека последният се разтопи.
Жълтъците разбийте с прясното мляко и влейте на тънка струя в супата, разбърквайки.
Чесъна счукайте с горчицата и сол на вкус. С тази комбинация намажете хляба, нарязан на малки кубчета, които изпечете в тиган.
Разпределете готовата супа с чинии, поръсете с нарязан зелен лук и поднесете с ароматните чеснови крутони.
Добър апетит!
Снимка: aif.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С БРОКОЛИ 190 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Месни супи
- Защо е полезна маската за коса с бира
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- За какво е полезна бирата?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Хмелът в бирата може да създаде проблеми с ерекцията
Коментари към Бирена супа с кашкавал, бекон и чеснови крутони