Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Бели гъби с моцарела, пармезан и лук

Бели гъби с моцарела, пармезан и лук

Бели гъби с моцарела, пармезан и лук - изображение

Необходими продукти:

  • 800 грама бели гъби
  • 250 грама моцарела
  • 4 супени лъжици настърган пармезан
  • 3 супени лъжици краве масло
  • 2 глави лук шалот
  • 2 скилидки чесън
  • щипка пресен розмарин
  • щипка
  • естрагон
  • черен пипер на вкус
  • сол на вкус


Начин на приготвяне:

Нарежете гъбите на тънки парчета, които изпържете в масло, докато придобият златист цвят. Пресипете ги в тава.

Изпържете лука и чесъна (също в масло), разпределете ги върху гъбите и поръсете с по щипка розмарин и естрагон.

Сгорещете фурната, като я включете на горно печене.

Нарежете моцарелата на парчета, подредете ги в тавата върху останалите продукти, поръсете с пармезана и запечете ястието за около 5 минути.


Да ви е вкусно!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: rozetka.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиСнимкиНовиниБотаникаЛюбопитноСъставкиДиетиЛайфстайлПроизводителиПсихологияКлинични пътекиАлт. медицинаИстория