Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара
Необходими продукти:
- 200 грама сварен бял ориз
- 400 грама готови кори за баница
- 200 грама натрошено сирене
- 200 грама кашкавалена извара
- 50-60 грама разтопено масло
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
Намаслете кръгла форма и застелете половината от корите. Сложете в купа яйцата, сиренето, изварата, разбъркайте и разпределете сместа в тавата.
Покрийте с останалите кори, намажете с разтопеното масло и запечете в загрята на 190 градуса фурна до златиста коричка.
След готовност покрийте с влажна кърпа. Разрежете и поднесете баницата топла, гарнирана с кисело мляко по желание.
Добър апетит!
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Тутманик
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара