Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара
Необходими продукти:
- 200 грама сварен бял ориз
- 400 грама готови кори за баница
- 200 грама натрошено сирене
- 200 грама кашкавалена извара
- 50-60 грама разтопено масло
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
Намаслете кръгла форма и застелете половината от корите. Сложете в купа яйцата, сиренето, изварата, разбъркайте и разпределете сместа в тавата.
Покрийте с останалите кори, намажете с разтопеното масло и запечете в загрята на 190 градуса фурна до златиста коричка.
След готовност покрийте с влажна кърпа. Разрежете и поднесете баницата топла, гарнирана с кисело мляко по желание.
Добър апетит!
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
КОРФ СЮПРИМ ПРО РЕСТРУКТУРИРАЩ И УПЛЪТНЯВАЩ БОГАТ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 50 мл
Безплатна доставка за България!ДЕВА СЕРАМИДИ ХИДРАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ДУШ ГЕЛ С ПИТАЯ И НАР 400 мл SO!FLOW
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара