Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара

Необходими продукти:
- 200 грама сварен бял ориз
- 400 грама готови кори за баница
- 200 грама натрошено сирене
- 200 грама кашкавалена извара
- 50-60 грама разтопено масло
- 2 разбити яйца
Начин на приготвяне:
Намаслете кръгла форма и застелете половината от корите. Сложете в купа яйцата, сиренето, изварата, разбъркайте и разпределете сместа в тавата.
Покрийте с останалите кори, намажете с разтопеното масло и запечете в загрята на 190 градуса фурна до златиста коричка.
След готовност покрийте с влажна кърпа. Разрежете и поднесете баницата топла, гарнирана с кисело мляко по желание.
Добър апетит!
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15 мл
ОРИЗОВО НИШЕСТЕ 400 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖОРДЖ ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 24/7 SILVER 50 мл
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН МАГНЕЗИЙ (ЦИТРАТ, МАЛАТ) капсули * 120
ДЮКРЕ ХИДРОЗИС КОНТРОЛ РОЛ ОН ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ ЗА ПОДМИШНИЦИ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Тутманик
- Ориз
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Зеленчукова запеканка с извара
Коментари към Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара