Банани в бекон на скара

Необходими продукти:
2 банана (да не бъдат много узрели)
2-4 ивици бекон
Начин на приготвяне:
Обелете бананите.
Увийте ги в парчетата бекон и закрепете с помощта на клечки за зъби или използвайте стрък зелена подправка.
Изпечете ги върху тлеещи въглища или на скара за около 3-5 минути от всяка страна, докато беконът се зачерви.
Поднесете предястието веднага.
Добър апетит!
Снимки: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОВИКТОРИЯ БЮТИ ШИЙТ МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ОВЕСЕНИ ЯДКИ, БАНАН И ЧИА 20 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК БАНАН 350 мл
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ КАЙСИИ С БАНАН 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Банан
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Перфектните бананови мъфини
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Излекувайте гастрита за няколко дни само с банани
- Руладини с бекон на фурна
- Бананите помагат при хемороиди
- Бананов пудинг с чиа и орехи
Коментари към Банани в бекон на скара