Банани в бекон на скара
Необходими продукти:
2 банана (да не бъдат много узрели)
2-4 ивици бекон
Начин на приготвяне:
Обелете бананите.
Увийте ги в парчетата бекон и закрепете с помощта на клечки за зъби или използвайте стрък зелена подправка.
Изпечете ги върху тлеещи въглища или на скара за около 3-5 минути от всяка страна, докато беконът се зачерви.
Поднесете предястието веднага.
Добър апетит!
Снимки: food.passion.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ ЯБЪЛКИ, МОРКОВИ И БАНАНИ 250 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БОЧКО ЗА БЕБЕ С АРОМАТ НА БАНАН 50 мл
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ МАНГО И БАНАНИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- Банан
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Консумирайте банани и кисело мляко срещу диария
- Перфектните бананови мъфини
Коментари към Банани в бекон на скара