Чеснов хляб с кашкавал и маслини

Необходими продукти:
2 франзели
6 скилидки чесън
8 с. л. зехтин
0,5 с. л. орегано
100 грама кашкавал
20 маслини
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 175 градуса. Разрежете франзелите на две по дължина. Чесъна нарежете на ситно и сложете в купа. Към него прибавете зехтина и разбъркайте. Маслините нарежете на кръгчета, кашкавала настържете на едро ренде. Застелете тава с хартия за печене и в нея поставете франзелите. Всеки от резените полейте със зехтина и чесъна, след това подредете парченца маслини и поръсете с кашкавал и орегано. Печете в продължение на 10 минути при 175 градуса. Извадете и нарежете на хапки. Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120
АУДИО КАЛМ капсули * 30
ПЛАНТИС HTA БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА СЪРДЕЧНОСЪДОВАТА СИСТЕМА капсула * 90
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Костилките от маслини прочистват червата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Тутманик
Коментари към Чеснов хляб с кашкавал и маслини