Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове

Необходими продукти:
500 грама брашно
10 грама бакпулвер
1 чаена чаша зехтин
1 чаена чаша бяло вино
1 чаена лъжица сол
добавки по ваш избор: настърган кашкавал, сусамови или други семена, червен пипер, маслини, сушени домати, билки, кимион и други
Начин на приготвяне:
Прибавете бакпулвера и солта към брашното. Налейте виното, зехтина и замесете тесто. Може да го разделите на няколко части, към които да добавите различни продукти, за да се насладите на разнообразие от вкусове.
В случая са използвани сусамови семена и настърган кашкавал. Добавете към тестото, след което оформете от него кръгчета.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете хрупкавите соленки във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 минути.
Вкусните кръгчета може да поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМ 250 гр.
ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМОВ ТАХАН 550 г БАЛЧО
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
БЕЛЕНО СУСАМОВО СЕМЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Тутманик
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Соленки с масло и кашкавал
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Сусам
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Милфьой от тиквички с шунка и кашкавал
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове