Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове

Необходими продукти:
500 грама брашно
10 грама бакпулвер
1 чаена чаша зехтин
1 чаена чаша бяло вино
1 чаена лъжица сол
добавки по ваш избор: настърган кашкавал, сусамови или други семена, червен пипер, маслини, сушени домати, билки, кимион и други
Начин на приготвяне:
Прибавете бакпулвера и солта към брашното. Налейте виното, зехтина и замесете тесто. Може да го разделите на няколко части, към които да добавите различни продукти, за да се насладите на разнообразие от вкусове.
В случая са използвани сусамови семена и настърган кашкавал. Добавете към тестото, след което оформете от него кръгчета.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете хрупкавите соленки във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 минути.
Вкусните кръгчета може да поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАЛМЪРС ОЛИО ЗА ТЯЛО 150 мл
БИОХЕРБА ЧЕРЕН СУСАМ СЕМЕ 200 г
БОТАЛАЙФ МАСЛО ЗА МАСАЖ 50 мл
РОЗЕДА СУСАМОВО МАСЛО 50 мл
БИОРОУЗ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 30 мл
РЕВУЛЗОФИТ БИЛКОВ КРЕМ 35 мл ПАШКУЛЕВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Тутманик
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сусам
- Кашкавалена запеканка с рулца от тиквички
- Пържена бакла със сусамово масло
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Хрупкави домашни солети
- Соленки с масло и кашкавал
Коментари към Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове