Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове

Необходими продукти:
500 грама брашно
10 грама бакпулвер
1 чаена чаша зехтин
1 чаена чаша бяло вино
1 чаена лъжица сол
добавки по ваш избор: настърган кашкавал, сусамови или други семена, червен пипер, маслини, сушени домати, билки, кимион и други
Начин на приготвяне:
Прибавете бакпулвера и солта към брашното. Налейте виното, зехтина и замесете тесто. Може да го разделите на няколко части, към които да добавите различни продукти, за да се насладите на разнообразие от вкусове.
В случая са използвани сусамови семена и настърган кашкавал. Добавете към тестото, след което оформете от него кръгчета.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент, и изпечете хрупкавите соленки във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 минути.
Вкусните кръгчета може да поднесете с бира.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА БАЛСАМ ЗА КОСА ЗА ОБЕМ 200 мл
ДАРОВИТА БРАШНО ОТ ЧЕРЕН СУСАМ 200 г
БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН ПЪЛНОЗЪРНЕСТ СУСАМ 250 гр.
МАКЕДА БОТАНИКС ОЛИО ПРИ КОСОПАД 30 мл
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
ПАЛМЪРС ОЛИО ЗА ТЯЛО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Тутманик
- Хрупкави домашни солети
- Рецепти за домашна сусамова халва
- Сусам
- Соленки с масло и кашкавал
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Хрупкави солени кръгчета с различни вкусове