Супа от соеви кълнове със зелен лук и чесън

Необходими продукти:
1/2 килограм соеви кълнове
връзка зелен лук
4 скилидки чесън
1 непълна чаена лъжица соев сос
олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Попарете кълновете с вряща вода и ги изсипете в съд с нагорещено олио. Подсолете на вкус, намалете котлона и затворете съда с капак. Оставете да се приготвят, докато изчезне неприятния мирис, след което налейте вода и нека се варят известно време. Малко преди да свалите от огъня, добавете нарязания зелен лук, намачкания чесън и мъничко соев сос.
За да получите по-наситена на вкусове супа, може да добавите месо и сусамови семена.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ЛОСИОН СЛЕД СЛЪНЦЕ 250 мл
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ АД КРЕМ SPF 50+ 150 мл
А - ДЕРМА ПРОТЕКТ СЛЪНЦЕЗАЩИТНО МЛЯКО SPF 50+ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ползи и вреди от консумацията на соеви кълнове
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Супа от соеви кълнове със зелен лук и чесън