Супа от соеви кълнове със зелен лук и чесън
Необходими продукти:
1/2 килограм соеви кълнове
връзка зелен лук
4 скилидки чесън
1 непълна чаена лъжица соев сос
олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Попарете кълновете с вряща вода и ги изсипете в съд с нагорещено олио. Подсолете на вкус, намалете котлона и затворете съда с капак. Оставете да се приготвят, докато изчезне неприятния мирис, след което налейте вода и нека се варят известно време. Малко преди да свалите от огъня, добавете нарязания зелен лук, намачкания чесън и мъничко соев сос.
За да получите по-наситена на вкусове супа, може да добавите месо и сусамови семена.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС DRUIDESS МИКС ЗА ЖЕНАТА 200 г
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
А - ДЕРМА ПРИМАЛБА МЛЯКО ЗА ТЯЛО 500 мл
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС ORACLE МИКС ЗА СИЛАТА НА УМА 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползи от соевото мляко за здравето
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Кълнове от боб мунг - за какво са полезни
- Ползи и вреди от консумацията на соеви кълнове
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Супа от соеви кълнове със зелен лук и чесън