Рибни крокети
Необходими продукти:
500 грама филе от риба (щука, треска, сом)
1 картоф
1 глава лук
1 морков
2 яйчни жълтъка
2 супени лъжици настърган кашкавал
1 яйце
3 супени лъжици галета
2 супени лъжици свинска мас
100 грама майонеза
50 грама корнишони
сол
Начин на приготвяне:
Смелете филето, картофа, лука, моркова. Прибавете суровите яйчни жълтъци, настъргания кашкавал, малко пипер и сол. Оформете малки кюфтенца, потопете в разбитото яйце, след това в галета и ги изпържете в мазнината, която предварително сте нагорещили. Готовото предястие поднесете с майонеза и нарязани на ситно корнишони.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
Коментари към Рибни крокети