Пържени банани в бекон
Необходими продукти:
400 грама бекон
3 банана
олио или масло за пържете
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета с дебелина около 2-3 сантиметра.
Ако беконът, с който разполагате, е цяло парче, нарежете го на тънки дълги ивици, с които увийте плодовете. Закрепете с помощта на клечки за зъби и изпържете в малко количество нагорещено олио или масло до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: kulinar.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ БИОМИКС ПРОБИОТИК ЗА ДЕЦА БАНАН саше * 14
ХИП БИО ПЮРЕ КАЙСИИ С БАНАН 125 г
ПРОЛАКТ КИДС БАНАН 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешки дробчета с лук
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Бананите помагат при хемороиди
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Пържен бекон с лук в легло от картофено пюре
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
Коментари към Пържени банани в бекон