Пържени банани в бекон

Необходими продукти:
400 грама бекон
3 банана
олио или масло за пържете
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета с дебелина около 2-3 сантиметра.
Ако беконът, с който разполагате, е цяло парче, нарежете го на тънки дълги ивици, с които увийте плодовете. Закрепете с помощта на клечки за зъби и изпържете в малко количество нагорещено олио или масло до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: kulinar.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОХИП ПЛОДОВА КАША С ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ КУЛТУРИ 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОСАНАВИТА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ (ФОРМУЛА ЗА ДЕЦА) саше 10 мл * 12
ПРЕГНАКО ПРОТЕИН ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ С ВКУС НА ШОКОЛАД И БАНАН 300 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пилешки дробчета с лук
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Мариновано овче сирене с босилек
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Банан
- Руладини с бекон на фурна
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Пържени банани в бекон