Пържени банани в бекон

Необходими продукти:
400 грама бекон
3 банана
олио или масло за пържете
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета с дебелина около 2-3 сантиметра.
Ако беконът, с който разполагате, е цяло парче, нарежете го на тънки дълги ивици, с които увийте плодовете. Закрепете с помощта на клечки за зъби и изпържете в малко количество нагорещено олио или масло до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: kulinar.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БАНАНИ И БИСКВИТИ 190 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ВИТАМИН C ГЛОУ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОРГАНИЧЕН БАНАН ЗА СИЯЙНА КОЖА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ЛУКЧЕТА ПЛЮС БИЛКОВИ ПАСТИЛИ С КОМПЛЕКС ОТ НАТУРАЛНИ БИЛКОВИ МАСЛА И АРОМАТ БАНАН 40 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешки дробчета с лук
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Панирани зелени домати
- Руладини с бекон на фурна
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Банан
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Пържени банани в бекон