Пържени банани в бекон

Необходими продукти:
400 грама бекон
3 банана
олио или масло за пържете
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета с дебелина около 2-3 сантиметра.
Ако беконът, с който разполагате, е цяло парче, нарежете го на тънки дълги ивици, с които увийте плодовете. Закрепете с помощта на клечки за зъби и изпържете в малко количество нагорещено олио или масло до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: kulinar.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
НовРАЙСКИ БАНАН ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пилешки дробчета с лук
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Банан
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
Коментари към Пържени банани в бекон