Пържени банани в бекон
Необходими продукти:
400 грама бекон
3 банана
олио или масло за пържете
клечки за зъби
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете ги на кръгчета с дебелина около 2-3 сантиметра.
Ако беконът, с който разполагате, е цяло парче, нарежете го на тънки дълги ивици, с които увийте плодовете. Закрепете с помощта на клечки за зъби и изпържете в малко количество нагорещено олио или масло до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
Снимка: kulinar.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GOLD МУЛТИВИТАМИНИ 236 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОКАРДИО СЪПОРТ сироп 250 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ МАНГО И БАНАНИ 190 г
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОПЛАНЕТА ОРГАНИКА ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО БАНАН 360 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Банан
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Пилешки дробчета с лук
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Руладини с бекон на фурна
- Бананите – причиняват или облекчават запека
Коментари към Пържени банани в бекон