Печени тиквички с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
МАГНАЛАБС ИМУНАЙЗ капсули * 30
АМИКО АКТИВ капсули * 60 WEDO
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120
ПЛАНТИС HTA БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА СЪРДЕЧНОСЪДОВАТА СИСТЕМА капсула * 90
ПРОМОИМУННА ФОРМУЛА капсули * 30 DR. GREEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън