Печени тиквички с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна тиквичка
70 грама кашкавал
100 грама сметана
1 скилидка чесън
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквичката на кръгчета, подсолете и подредете в тава. Кашкавала настържете. Към сметаната добавете кашкавала и намачкания чесън. Сложете от получения сос върху всяка тиквичка, поръсете с нарязан магданоз. Изпечете ги във фурната при 180 градуса в продължение на около 20 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
БИОБИ ВЕНИ ХЕРБ капсули * 180
АБГ КАРДИО капсули * 30 УНИФАРМА
РЕТИЗИН АНГИО таблетки * 28
ББ МУЛТИВИТАМИНИ капсули * 60 BILIANA YOTOVSKA LABEL
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
- Печен боб с лук
Коментари към Печени тиквички с кашкавал и чесън