Пастет от маслини със сварени яйца

Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛНО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 200 мл.
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД ИМУНОСТИМУЛАТОР ЗА ДЕЦА таблетки * 90
А - ДЕРМА СВРЪХОБОГАТЕН ПОДХРАНВАЩ ДУШ ГЕЛ 500 мл
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ЗА ДЕТОКС 50 мл
КАЛЦИЛИВИН капсули * 30 НАТУРФАРМА
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца