Пастет от маслини със сварени яйца
Необходими продукти:
2 яйца
200 грама маслини
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица лимонов сок
Начин на приготвяне:
Сварете твърдо яйцата, обелете ги. Маслините почистете от костилките.
Смесете така подготвените продукти в съда на блендер, добавете зехтина, лимоновия сок и подправки на вкус. Смелете всичко до получаването на пастет.
Поднесете върху препечена филия, с франзела или друг предпочитан хляб.
Добър апетит!
Снимка: rest.obozrevatel.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9 МНОГО СВЕТЛО РУС
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 50 мл
ЦЕТАФИЛ ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ 48 мл
СОУ СИМПЪЛ КОМПЛЕКТ ATOPI GONE ПРИ СУХА И АТОПИЧНА КОЖА ОЛИО 150 мл + СТИК МЕХЛЕМ 50 мл
ВЕГАВЕРО РЕФЛУКС КОМПЛЕКС + МУКОСЕЙВ капсули * 120
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Салата от маслини и лук
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Пастет от маслини със сварени яйца