Паниран кашкавал в зелеви листа

Необходими продукти:
7 пресни зелеви листа
200 грама кашкавал или друг вид подходящо твърдо сирене
200 грама заквасена сметана
3 супени лъжици брашно
1 чаена лъжица сол
подправки на вкус (смлян черен пипер, къри, куркума и други по ваш избор)
брашно и галета за овалване
Начин на приготвяне:
Сварете зелевите листа. Първо ги отделете внимателно от кочана и ги пуснете във вряща подсолена вода за 7-10 минути. Зелето трябва да омекне, но не да се къса. След това отрежете твърдите части.
Кашкавала нарежете на 7 правоъгълни парчета.
Смесете заквасената сметана с 3 супени лъжици брашно, прибавете сол и подправки на вкус.
Увийте всяко парче кашкавал в зелев лист.
Оваляйте първо в брашно, след това в сметановата смес с подправките и накрая в галета.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Кашкавалена запеканка с рулца от тиквички
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Използвайте зелеви листа за облекчаване на симптомите на мастит
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
- Печени тиквички с кашкавал и чесън
- Печено зеле с чесън и зехтин
Коментари към Паниран кашкавал в зелеви листа