Паниран кашкавал в зелеви листа
Необходими продукти:
7 пресни зелеви листа
200 грама кашкавал или друг вид подходящо твърдо сирене
200 грама заквасена сметана
3 супени лъжици брашно
1 чаена лъжица сол
подправки на вкус (смлян черен пипер, къри, куркума и други по ваш избор)
брашно и галета за овалване
Начин на приготвяне:
Сварете зелевите листа. Първо ги отделете внимателно от кочана и ги пуснете във вряща подсолена вода за 7-10 минути. Зелето трябва да омекне, но не да се къса. След това отрежете твърдите части.
Кашкавала нарежете на 7 правоъгълни парчета.
Смесете заквасената сметана с 3 супени лъжици брашно, прибавете сол и подправки на вкус.
Увийте всяко парче кашкавал в зелев лист.
Оваляйте първо в брашно, след това в сметановата смес с подправките и накрая в галета.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОАЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Когато купувате зеле, обърнете внимание на кочана
- Консервиране на прясно зеле с дюля, хрян и царевица
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Панирано зеле
Коментари към Паниран кашкавал в зелеви листа