Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко

Необходими продукти:
200 грама кондензирано мляко
100 грама краве масло
2 яйца (ще са необходими само жълтъците
ванилия (може малко ликьор)
Начин на приготвяне:
Разбийте размекнатото масло с кондензираното мляко. Без да спирате, добавете бавно жълтъците. Сложете ванилия или около 50 милилитра ликьор за аромат. В зависимост от блата на тортата, която приготвяте, може да прибавите и малко сметана, за да може той да се напои по-бързо и до придобие сметанов вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГЕРАНИУМ 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО - ШАРЛАН 500 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Пържена бакла със сусамово масло
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
Коментари към Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко