Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко

Необходими продукти:
200 грама кондензирано мляко
100 грама краве масло
2 яйца (ще са необходими само жълтъците
ванилия (може малко ликьор)
Начин на приготвяне:
Разбийте размекнатото масло с кондензираното мляко. Без да спирате, добавете бавно жълтъците. Сложете ванилия или около 50 милилитра ликьор за аромат. В зависимост от блата на тортата, която приготвяте, може да прибавите и малко сметана, за да може той да се напои по-бързо и до придобие сметанов вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГЕРАНИУМ 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА СУСАМОВО МАСЛО 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Чийзкейк в чашка
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
Коментари към Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко