Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко
Необходими продукти:
200 грама кондензирано мляко
100 грама краве масло
2 яйца (ще са необходими само жълтъците
ванилия (може малко ликьор)
Начин на приготвяне:
Разбийте размекнатото масло с кондензираното мляко. Без да спирате, добавете бавно жълтъците. Сложете ванилия или около 50 милилитра ликьор за аромат. В зависимост от блата на тортата, която приготвяте, може да прибавите и малко сметана, за да може той да се напои по-бързо и до придобие сметанов вкус.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХЕЛТ АГЕЙН МАСЛО ОТ ОРЕХ + ВИТАМИН Е 100 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ЛИМОНЕНА ТРЕВА 20 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ РОЗМАРИН 10 мл
АРМИНА БИО СУСАМОВО МАСЛО 100 мл
МАСЛО ОТ СИНАП 350 мл. АГРОСЕЛПРОМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Десерт от райски ябълки с маскарпоне, бисквити и кафе
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- 16 вида масла за готвене и техните предимства и недостатъци – част 1
Коментари към Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко