Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ сироп 100 мл
ПЛАНЕТА ОРГАНИКА СКРАБ ЗА ТЯЛО LITCHI & BUBBLE GUM 360 мл
НУТРИКОМП СТАНДАРТ НЕУТРАЛ ЕНТЕРАЛНА ХРАНА 500 мл
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Колко грама захар да ядем на ден
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Алтернативно лечение на диабет
- Каква е връзката между рака и захарта?
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък