Захарно тесто с яйчен белтък
Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА РАСТЕЖ - ПОДХОДЯЩ ЗА МИГЛИ И ВЕЖДИ 10 мл
МИКОНАТУР БИО КАКАО С КОКОСОВА ЗАХАР 250 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ВИТАМИН C АНТИ-ЕЙДЖ СКРАБ С МАНГО ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА НА ТЯЛОТО 250 мл
МУСТЕЛА SENSITIVE ЛОСИОН ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Агаве
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Карамелизирана захар - рецепта
- Тутманик
- Колко грама захар да ядем на ден
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък