Задушени картофи във вино

Необходими продукти:
800 грама дребни полусварени картофи
6 супени лъжици олио
1 супена лъжица кориандър
1 чаена лъжица смлян анасон
0,5 чаена лъжица зърна черен пипер
0,5 литра сухо червено вино
Начин на приготвяне:
Изпържете картофите цели и без да ги обелвате в олиото за около 5 минути заедно с кориандъра, анасона и зърната пипер. След това налейте виното и оставете да се варят при затворен капак в продължение на около 12 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО БАРБЕРА СУПЕРИОРЕ ЧЕРВЕНО 750 мл.
ВИНО БАРБЕРА ДАСТИ ЧЕРВЕНО 750 мл.
ВИНО ДОЛЧЕТО Д'АЛБА ЧЕРВЕНО 750 мл.
ВИНО ГРИНОЛИНО Д'АСТИ ЧЕРВЕНО 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Давайте на бебето неподсладен чай от анасон при колики и газове
- Мандраке, Мандрагора
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
Коментари към Задушени картофи във вино