Треска по френски
Необходими продукти:
500 грама филе от треска
4 картофа
1 морков
1 чушка
50 грама праз
1/2 ч. ч. сметана
50 мл сухо бяло вино
лимонов сок
мащерка
Начин на приготвяне:
Сварете моркова и картофите, нарежете лука и чушката. Посолете рибата, нарежете на парчета, овкусете с лимоновия сок. Застелете дъното на тава с фолио, сложете зеленчуците, рибата, мащерката, залейте със сметаната и бялото вино. Затворете фолиото и изпечете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГОТОВА КОМБИНАЦИЯ ПРИ ОТКАЗ ОТ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО 20 мл LES FLEURS DE BACH
ЧАЙ ФИЛТЪР ПЕРФЕКТНА ФОРМА * 20 бр. БИОПРОГРАМА
АВЕН КОЛД КРЕМ 40 мл
РОДОПСКИ ЧАЙ ФИЛТЪР * 20 БИОПРОГРАМА
ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ ПО ЛАМБРЕВ ФИЛТЪР * 30 БИЛЕК
ДУШ ГЕЛ АВИА С БЯЛА ХУМА 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Мандраке, Мандрагора
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Треска по френски