Треска по френски

Необходими продукти:
500 грама филе от треска
4 картофа
1 морков
1 чушка
50 грама праз
1/2 ч. ч. сметана
50 мл сухо бяло вино
лимонов сок
мащерка
Начин на приготвяне:
Сварете моркова и картофите, нарежете лука и чушката. Посолете рибата, нарежете на парчета, овкусете с лимоновия сок. Застелете дъното на тава с фолио, сложете зеленчуците, рибата, мащерката, залейте със сметаната и бялото вино. Затворете фолиото и изпечете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 90
ЛИЗИ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ИСЛАНДСКА РИБА ТРЕСКА 240 мл
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с вкус на лимон 250 мл
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 1000 мг * 180
РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Картофени шишчета с масло
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Намалете високата температура със суров картоф
- Лазаня с пилешко и блатове от картофи с бекон
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Хлебен пудинг
- Немска топла салата от картофи с бекон, масло и копър
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
Коментари към Треска по френски