Треска по френски

Необходими продукти:
500 грама филе от треска
4 картофа
1 морков
1 чушка
50 грама праз
1/2 ч. ч. сметана
50 мл сухо бяло вино
лимонов сок
мащерка
Начин на приготвяне:
Сварете моркова и картофите, нарежете лука и чушката. Посолете рибата, нарежете на парчета, овкусете с лимоновия сок. Застелете дъното на тава с фолио, сложете зеленчуците, рибата, мащерката, залейте със сметаната и бялото вино. Затворете фолиото и изпечете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ МАСЛО ОТ ТРЕСКА капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ЗДРАВНИЦА
НовРИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА С ОМЕГА 3 И ВИТАМИНИ A И D капсули 1000 мг * 120 HOLLAND & BARRETT
МАСЛО ОТ ТРЕСКА С ЕКСТРАКТ ОТ СМИНДУХ капсули * 60 ЦВЕТИТА ХЕРБАЛ
ГРИЙН ПАСЧЪР РИБЕНО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА BLUE ICE ROYAL капсули * 120
Безплатна доставка за България!МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Сладък картоф
- Намалете високата температура със суров картоф
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Риба треска - ползи за здравето
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
Коментари към Треска по френски