Треска по френски
Необходими продукти:
500 грама филе от треска
4 картофа
1 морков
1 чушка
50 грама праз
1/2 ч. ч. сметана
50 мл сухо бяло вино
лимонов сок
мащерка
Начин на приготвяне:
Сварете моркова и картофите, нарежете лука и чушката. Посолете рибата, нарежете на парчета, овкусете с лимоновия сок. Застелете дъното на тава с фолио, сложете зеленчуците, рибата, мащерката, залейте със сметаната и бялото вино. Затворете фолиото и изпечете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС КРАФТ МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ДИВА ИСЛАНДСКА ТРЕСКА капсули * 100
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули * 90 GNC
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА капсули 550 мг * 120
НЕЙЧЪРС ЕЙД МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА 500 мл
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА ФОРТЕ капсули * 150
КОЛУЕЙ КОЛДЕКА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Полезна ли е заквасената сметана
- Картофени кошнички с бекон, кашкавал и сирене
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Картоф
- Коктейл Мимоза с червен портокал
- По-малък риск от артрит, ако пийваме бира или вино в малки количества
- Веган картофи с кашу сос
- Печени зеленчуци с гарам масала
- Панирани пръчици от риба треска
- Сварени пресни картофи с чесън, риган и масло
Коментари към Треска по френски